RUTA de la MEMORIA HISTORICA de LES CORTS

13 espacios del distrito de les corts, Barcelona con un valor simbólico importante en relación al periodo de la segunda república, el franquismo y la transición española

APLICACIÓ MÒBIL

SAMSUNGLa realitat augmentada és una visió indirecta d’un entorn real en el que es superposen elements virtuals. No substitueix la realitat física, sinó que s’hi sobreposen dades. Amb l’ajuda d’aquesta tecnologia, la informació es converteix en una nova experiència.

A través del navegador Layar que funciona amb smart phones (Android, HTC y iPhone) coneixeràs millor no només els espais de la Ruta de la Memòria Històrica, sinó també el districte de Les Corts. A més, obtindràs fàcilment tota la informació més enllà de la que trobaràs in situ. L’aplicació és gratuïta i funciona fent ús de la càmera, la brúixola digital i el GPS del mòbil per identificar la posició i orientació de la persona usuària tot superposant informació sobre allò mostrat en pantalla. Compleix una funció semblant a la del navegador d’Internet, però amb contingut propi i tancat.

Rep informació actualitzada dels monuments de la ruta, amb audioguies incloses. Sobreimpresos a la pantalla apareixeran cartells informatius, i en prémer sobre qualsevol d’aquests s’ampliarà la informació al respecte. Aquesta aplicació, que es pot descarregar d’aquesta mateixa pàgina, també ens permet saber on som. A més, enfocant la llosa identificativa de la ruta, a través de la realitat augmentada el mòbil ens indicarà la distància en metres i temps estimat a peu fins a la següent llosa i fins al següent punt de parada de la ruta.

A més, aquesta aplicació està configurada amb els serveis de TMB i Barcelona BUS Turístic, facilitant accés a la seva informació. 

Codi QR sobreimprès en els panells

Codi QR sobreimprès en els panells